Global Fashion Broker and Fashion Recruitment
For Believers is our partner in crime when it comes to finding the perfect export companies! Frenzy understands our needs and wishes and has found strong partners for us. We can highly recommend working with For Believers :) - Jeffrey Heerkens U.S.P. Fashion BV – Catwalk Junkie & Kultivate

Digital Sales NL

Ben jij de nieuwe DIGITAL SALES NL 

Wat zoeken we?
Mijn klant, een fashion footwear brand groeit enorm en daarmee ook hun Digital Sales Team. Dit team onderhoudt zowel persoonlijk als digitaal het contact met de Nederlandse boutiques, die de super coole producten van hun footwear verkopen. Persoonlijk doen ze dit door per collectielancering een afspraak te maken op locatie van de klant of in de showroom. Digitaal doen zij  dit door hun klanten continu te verrassen met de toffe digital tools, campagnes en events van hun marketingafdeling. 

 

Wie ben jij?
Ben je een commercieel talent met inlevingsvermogen en een ‘passion for fashion’? Ben je een netwerker? Heb je lef en tact om klanten direct te benaderen en mailing acties na te bellen? Vind je het leuk om klanten te bezoeken en daarnaast de klantrelatie digitaal te onderhouden? Zie je het als een avontuur om nieuwe prospects te ontwikkelen tot klanten? Kun je zelfstandig werken en sales opportunities generen op basis van omzet- en doorverkoopanalyses? Vind je het een uitdaging om je sales target te halen? Wil je werken in een enthousiast en gedreven team? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een Fashion Footwear Brand. We ontwerpen en produceren coole sneakers en funky boots en leveren deze wereldwijd B2B en B2C in meer dan 50 landen. Naast onze eigen B2C webshop, leveren wij producten aan retailers en e-tailers via een eigen sales team en een agentennetwerk. 

Van origine zijn we een Brabants familiebedrijf. Dat merk je meteen want de sfeer is open en ontspannen maar wel met een enorme drive en business focus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kaatsheuvel. 

 

Van welk team maak je deel uit?
Digital Sales is onderdeel van het Sales Support Team. Dit team bewaakt de klanttevredenheid van de voordeur tot de achterdeur. Vanaf het leggen en onderhouden van het klantcontact tot aan het invoeren van de orders en het bewaken van de levertijden. Dit team doet er alles aan om de loyaliteit van de klant te verhogen. Omdat dit team zoveel kleuren heeft, is het ook een kweekvijver voor nieuw talent binnen de organisatie en gaan we in de uitvoering van je functie het accent leggen op het ontwikkelen van je talenten en je persoonlijke groei.


Wat vragen we? 

 • Een dynamische en warme persoonlijkheid
 • met een hbo werk- en denkniveau;
 • met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern;  
 • met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • die de vertaalslag kan maken van cijfers naar business;
 • die snel kan schakelen en stressbestendig is;
 • die flexibel, gedreven en proactief is;
 • die gestructureert kan werken en alle verzamelde klant- en orderinformatie kan invoeren in onze CRM en ERP systemen;
 • met een passie voor digitale media;
 • die zelfstandig kan werken en het een uitdaging vindt om te werken met een sales target;
 • die zelf met creatieve ideeën komt om klanten te verrassen;
 • die van mode houdt en een commerciële vertaling weet te maken;

 

Wat bieden wij:
Een uitdagende, afwisselende functie binnen een jong en ambitieus team in een informele werkomgeving. NB: het gaat hier om een fulltime job.

 

Ben jij de Digital Sales NL die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v. frenzyvandenberg@for-believers.com | 06-10890991