Global Fashion Broker and Fashion Recruitment
For Believers is our partner in crime when it comes to finding the perfect export companies! Frenzy understands our needs and wishes and has found strong partners for us. We can highly recommend working with For Believers :) - Jeffrey Heerkens U.S.P. Fashion BV – Catwalk Junkie & Kultivate

Senior Supply Chain Manager

Je hebt een passie voor logistiek en bent als Supply Chain Professional op zoek naar een nieuwe uitdaging om al jouw reeds aanwezige internationale ervaring in de praktijk te brengen. Onze klant biedt jou, als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, de kans om met jouw ervaring aan de slag te gaan met de verdere optimalisatie en professionalisering van de totale goederenstroom. Je bent bekend met de internationale wetgeving omtrent afvalstoffen en hebt de ambitie om sustainability in de gehele supply chain te waarborgen.


Functie:
Als Senior Supply Chain Manager word jij eindverantwoordelijk voor het beheer en het optimalisatie proces van de totale goederenstroom van en naar ons bedrijf en naar onze klanten. Je bent eindverantwoordelijk voor de internationale afvalstroom en aangiftes bij de diverse instanties. Als projectspecialist zorg je voor verbeterpunten binnen de gehele organisatie en breng je jouw kennis en kunde in de praktijk om de internationale supply chain tot een hoger niveau te tillen.

Je schakelt wereldwijd met diverse leveranciers en transporteurs met als doel een efficiëntere ketensamenwerking. De markt waarin wij opereren speelt daarbij een cruciale rol inclusief de huidige trends en ontwikkelingen. Met jouw rapportage-skills ben je in staat om het management gevraagd en ongevraagd te adviseren over organisatorische beslissingen en bent gewend om op KPI’s te sturen. Tevens ben je in staat om één of enkele medewerkers aan te sturen en te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Als leidinggevende ben je bruggenbouwer en betrek je hen, voor zover mogelijk, in relevante werkzaamheden en projecten.

Kortom, zij bieden jou de mogelijkheid om de supply chain structuur binnen onze organisatie van A tot Z te leiden.

Jouw werkzaamheden:
- Realisatie van een optimale goederenstroom;
- Sturen en rapporteren op basis van KPI’s;
- Het structureren van afdelingsprocessen en deze organisatie-breed borgen;
- Geeft leiding aan de afdeling supply chain en legt verantwoording af aan het management en behoudt     daarbij het overzicht;
- Fungeren als sparringpartner voor de directie en het management;
- Samenwerken en sparren met diverse afdelingen;

Ons aanbod:
- Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
- 25 vakantiedagen per kalenderjaar;
- Reiskostenvergoeding;
- Overuren uitbetaald tegen 125%, of de keus om deze om te zetten in extra verlof binnen de wettelijke     kaders (regeling 2020);
- Een uitdagende functie;
- Doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiend bedrijf.

Jij neemt mee:
- Een Hbo-opleiding of WO in de richting van bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, logistiek of         Supply Chain Management, aangevuld door relevante cursussen of scholing;
- Minimaal zeven jaar relevante werkervaring op het gebied van supply chain en afvalstoffenbeheer;
- Kennis en ervaring met IT en ERP systemen en een ster in Excel;
- Je bent daadkrachtig en durft knopen door te hakken;
- Je beschikt over sterke analytische vaardigheden;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in de nationale als de internationale setting.

Werktijden en locatie:
Een 40-urige werkweek, verdeeld over vijf werkdagen. De werkzaamheden verricht je op onze locatie te Eindhoven en bent bereid om de partijen binnen onze supply chain te bezoeken.

Waar kom je te werken:
Het bedrijf wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden ze een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren ze in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar zijn ze daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij de klant centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken ze het de klanten graag gemakkelijk. Dat doen ze zowel in de webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in de sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; ze staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

Ze zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. Ze vinden het belangrijk dat de medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen ze samen. 

Interesse? Neem dan contact op met:

FOR BELIEVERS | frenzyvandenberg@for-believers.com | 06-10890991 | www.for-believers.com