Global Fashion Broker and Fashion Recruitment
For Believers is our partner in crime when it comes to finding the perfect export companies! Frenzy understands our needs and wishes and has found strong partners for us. We can highly recommend working with For Believers :) - Jeffrey Heerkens U.S.P. Fashion BV – Catwalk Junkie & Kultivate

One piece!

SHOP TIP: DE ULTIEME OFF-DUTY LOOK MET ONEPIECE

De OnePiece komt regelrecht uit het geniale brein van drie Noren die, ongemakkelijk in een joggingbroek met strakke tailleband, op de bank aan het uitbrakken waren na een avondje keihard doorhalen. Deze heren wilden het comfortabele van een joggingpak zonder het gevoel te hebben naar de sportschool te moeten.
Eureka! De OnePiece was geboren. Wat moeten zij gelachen hebben toen celebland massaal in de OnePiece jumpsuit de straat op ging. Je kunt jouw favoriete variant namelijk ook heel fashionable dragen. Ga bijvoorbeeld voor de ultieme off-duty look met comfortabele sneakers eronder of, de OnePiece is zelfs in clubs gespot, met een paar killer heels en statement accessoires.
Natuurlijk zit er in de collectie van OnePiece inmiddels zoveel meer dan alleen fashionable pakken. Ook zijn er fijne sweaters, mutsen, sjaals en jawel, zelfs voor de aller kleintjes en jouw trouwe viervoeter is er een OnePiece!
Nieuwsgierig naar de collectie van OnePiece? Hieronder een aantal van onze favorieten.


NEXT PROUD TAILOR OF KNVB... PREVIOUS Pescara different as Milan or ...